Activiteiten

31 augustus:  Festival Veenhuizen 
Verhalen en muziek op locatie. Bij DeKunsttuin het verhaal van de buidelvazen door Marianne van den Breeden (Utrecht) en Judith Reedijk (Veenhuizen).
Techniek, vormgevingsproces en verhaal, samen met speciaal op dit thema gemaakte muziek. (Verdere gegevens zijn nu nog niet bekend, e.e.a. is nog in ontwikkeling.) 
Kaarten à € 6,- verkrijgbaar ter plaatse, op de dag zelf, bij DeKunsttuin en niet via de digitale ticketshop!

www.festivalveenhuizen.nl

14 en 15 september: Open Monumentendagen
DeKunsttuin is open voor publiek en Judith Reedijk werkt in het atelier en geeft uitleg over haar werk. De tuin is open om doorheen te wandelen en er staan een aantal beelden opgesteld.
De toegang is gratis. Koffie en thee zijn verkrijgbaar.
Open : za. en zo. van 11.00 tot 17.00

Download programmafolder >

 

Koffie ARRANGEMENTEN

Bij DeKunsttuin kunt u zich opgeven voor groepsbezoeken. Deze kunnen op een ochtend of middag worden afgesproken. Er zijn drie arrangementen.

ARR1 : Gezellig bijeenzijn. Bezoek aan de expositie zonder rondleiding, incl. koffie/theetafel:  6,50 p.p.(incl. entreekaartje)

Een heerlijke koffie/theetafel bestaat uit 2x koffie/thee met huisgemaakt gebak van (deels eigen) biologische producten. Je kunt kiezen uit diverse soorten thee, waarbij ook diverse verse kruidentheeën. Er is geen minimum aan de groepsgrootte.

ARR2 : Leuk om te weten. Bezoek aan de expositie met korte rondleiding, incl. koffie/theetafel: 10,50 p.p.(incl. entreekaartje)

Naast de koffie/theetafel krijgt u een 20 minuten durende korte rondleiding, waarbij in vogelvlucht de belangrijkste stukken van de expositie worden toegelicht.
Minimale groepsgrootte: 5 personen.

ARR3 : Meer weten. Bezoek de expositie en doe de rondleiding van 45 minuten:           14,50 p.p.(incl. entreekaartje)

Bij dit arrangement krijg je ook de heerlijke koffie/theetafel incl. gebak. Daarvoor of erna, af te spreken zo je wilt, krijgt de groep van Judith Reedijk een rondleiding langs de kunstwerken van de expositie. Zij vertelt aan de hand van de aanwezige werken over de geschiedenis van de kunstenaars en van de keramiek. Een logische opbouw en veel achtergrondinformatie laat je met meer kennis en zeker verwondering naar keramiek kijken. De ervaring leert dat de deelnemers na afloop erg enthousiast zijn en met een nieuwe kijk op keramiek de tuin verlaten. Een aanrader dus!
Minimale groepsgrootte : 8 personen

Wil je een reservering doen, een afspraak maken om eens te kijken of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via tel.nr. 06-23561657 of via contact@dekunsttuin.nl   .  Wij mailen je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Een rondleiding zonder koffietafel is ook mogelijk, kijk hiervoor bij Rondleidingen