Nieuws

NIEUWE SEIZOENSEXPOSITIE

De nieuwe seizoensexpositie in 2018 bij DeKunsttuin heeft als titel

‘KERAMIEK IN BEELD’

DeKunsttuin toont dit jaar voor de zesde keer op rij een (buiten) beeldenexpositie van hedendaagse keramisten. Moderne sculpturale keramiek, soms experimenteel, van veelal Nederlandse keramisten. En dit jaar is onze gast uit Frankrijk: Bénédicte Vallet. Hieronder alvast een impressie van een paar deelnemers met foto’s van hun werk.


Tanneke Barendregt

Joyce Altheer

Pauline Hoeboer

Lucky Lambo 
Bénédicte Vallet (FR)

Renske van Driel

Ineke van Beersum

De Galeriewinkel
In 2018 zal er in de galeriewinkel weer werk te koop zijn van diverse keramisten en vormgevers. Bij de selectie is gelet op hoogwaardig vakmanschap, originaliteit en uitstraling.


Lampen: Floor de Wit  

Vazen: Jos van Alphen
Buidelvazen: Marianne vd Breeden

Buitenmeubilair Heike Rabe

DeKunsttuin
DeKunsttuin richt zich op kunstenaars die zich onderscheiden door vakmanschap, waarbij de inhoud van het werk is gerelateerd aan het materiaalgebruik en de vorm. Je mag deze zin ook vergeten; het gaat misschien wel alleen om schoonheid. Maar dan wel een schoonheid die niet alleen puur esthetisch is. Het houtoven gestookt keramische werk, de perfectie van het porselein, de expressie van de huid en de glazuur, het is het totaal van een beeld wat de zeggingskracht geeft. En dat is waar het bij deze galerie en beeldentuin om te doen is: door de kunst(en) en het ambacht geraakt worden.

Nieuwsbrief
Ieder seizoen sturen wij drie nieuwsbrieven naar onze fans en abonnees. Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op onderstaande button en je krijgt automatisch onze nieuwsbrief in april en in juli van het lopende jaar.

Aanmelding Nieuwsbrief >