Rondleidingen

Een rondleiding bij DeKunsttuin wordt gedaan door eigenaresse Judith Reedijk. Zij heeft een brede kennis van de keramiek en de plek daarvan binnen de kunstgeschiedenis. Tijdens de rondleiding neemt Judith je mee langs de beelden en gebruiksvoorwerpen van de actuele expositie. Zij vertelt over de exposerende kunstenaars en hun werk. Na de rondleiding kan iedereen op eigen gelegenheid rond kijken in de tuin en in de galeriewinkel / atelier. Ook kunt u bij één van de zitjes, op diverse plekken in de beeldentuin, lekker zitten en rustig genieten in de tuin, de beelden en de harmonieuze sfeer.

Een bezoek inclusief een rondleiding van 20 minuten kost € 6,- (inclusief entree)
Minimale groepsgrootte 6 personen.

Een bezoek incl. een rondleiding van 45 minuten kost € 8,- (inclusief entree)
Minimale groepsgrootte 8 personen.

Zie voor de diverse andere mogelijkheden onze (koffie) arrangementen bij Activiteiten

Wil je een reservering doen, een afspraak maken om eens te kijken of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via tel.nr. 06-23561657 of via contact@dekunsttuin.nl

Wij mailen je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Onze beeldentuin is helaas maar deels rolstoeltoegankelijk. De buitenexpositie is rolstoeltoegankelijk voor niet al te zware rolstoelen, mede afhankelijk van veel of weinig regenval. De binnenruimte is niet met een rolstoel, maar wel met een looprek te bezoeken.

Het 3 in 1 tuinarrangement aan de Hospitaallaan.
Je kan via ons ook een middagarrangement afspreken: Het 3 in 1 Tuinen arrangement. Aan de monumentale Hospitaallaan, de cultuurlaan van Veenhuizen, breng je met een familie- of vriendengroep een hele middag rond met bezoeken aan DeKunsttuin en De Tuinen van Weldadigheid, incl. rondleiding.

Tussendoor geniet je buiten bij Theetuin Zunneschien van een heerlijk kopje thee of koffie mét huisgemaakte cake. Bij de Theetuin is ook een inbreng galerie voor amateur kunstenaars.
In onderstaande folder vind je over dit arrangement alle informatie !

tuineninveenhuizen

Download folder >