Rondleidingen

Een rondleiding bij DeKunsttuin wordt gedaan door eigenaresse Judith Reedijk. Zij heeft een brede kennis van de keramiek en de plek daarvan binnen de kunstgeschiedenis. De rondleiding duurt een uur en Judith je mee langs de beelden en gebruiksvoorwerpen van de actuele expositie. Zij vertelt over de exposerende kunstenaars en hun werk. Na de rondleiding kan iedereen op eigen gelegenheid rond kijken in de tuin en in de galeriewinkel / atelier. Eventueel onder het genot van nog een kopje thee of koffie, lopend door de gevarieerde aanplant en beelden opstelling of al zittend genieten bij één van de diverse zitjes in de tuin.

Duur: 1 uur.
Kosten rondleiding : € 8,50 p.p. met een minimale deelname van 8 personen, incl. entree, thee en koffie.

Wil je een reservering doen, een afspraak maken om eens te kijken of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via tel.nr. 06-23561657 of via contact@dekunsttuin.nl

Wij mailen je dan zo snel mogelijk een antwoord.

Deels rolstoeltoegankelijk: de buitenexpositie is rolstoeltoegankelijk voor niet al te zware rolstoelen, mede afhankelijk van veel of weinig regenval. De binnenruimte is niet rolstoeltoegankelijk.

Het 3 in 1 tuinarrangement aan de Hospitaallaan.
Je kan via ons ook een middagarrangement afspreken: Het 3 in 1 Tuinen arrangement. Aan de Hospitaallaan breng je met een familie- of vriendengroep een hele middag rond met bezoeken aan DeKunsttuin en De Tuinen van Weldadigheid, incl. bij beiden een rondleiding.

Tussendoor geniet je buiten bij Theetuin Zunneschien van een heerlijk kopje thee of koffie mét huisgemaakte cake. Bij de Theetuin is ook een inbreng galerie voor amateur kunstenaars.
In onderstaande folder vind je over dit arrangement alle informatie !

tuineninveenhuizen

Download folder >